0496 / 97 25 45 info@trouwfeestdj.be

Na het plotse overlijden van zijn dochter Peaches heeft Bob Geldof (52) zijn familie terug een reden gegeven om te glimlachen. De muzikant vroeg zijn 49-jarige vriendin Jeanne Marine, een Franse actrice, na achttien jaar ten huwelijk.

Huwelijk voor Jeanne Marine en Bob Geldof.

Huwelijk voor Jeanne Marine en Bob Geldof. (© getty.)

“Jeanne is helemaal in de wolken”, zegt voormalig topmodel Jerry Hall, een goede vriendin Geldofs partner. “Zij en Bob zijn door een hel gegaan, maar zijn vastbesloten dat er toch nog iets positiefs komt. Na de droefheid hebben we iets nodig dat opnieuw vreugde en licht brengt.”

Het stel leerde elkaar na de scheiding van Bob met Paula Yates, de moeder van Peaches Geldof, kennen. “Ik viel meteen voor zijn elegantie en Ierse look”, zegt Jeanne. “Hij is de man waar ik heel mijn leven op heb gewacht.”

 

Huwelijk na dood van Peaches Geldof

Peaches Geldof

Peaches Geldof

Peaches Geldof, de dochter van de Ierse zanger Bob Geldof, is overleden aan een overdosis heroïne. Althans dat schrijft de Britse krant The Times. Ook haar moeder overleed aan een overdosis heroïne.

De 25-jarige Geldof werd op 7 april dood gevonden in haar huis bij Wrotham in Kent. Aanvankelijk tastten de medische autoriteiten in het duister over de doodsoorzaak van de Britse presentatrice en journaliste. De eerste autopsie op haar lichaam leverde geen resultaat op.

Uit het toxicologisch onderzoek zou volgens The Times blijken dat Geldof bezweek aan een overdosis heroïne. De resultaten van dat onderzoek zouden later donderdag bekendgemaakt worden.

De man van Geldof, de 23-jarige Thomas Cohen, blijft achter met twee kinderen, twee jongens van 11 en 23 maanden oud.

Ook de moeder van Peaches Geldof, Paula Yates, overleed aan de gevolgen van een overdosis heroïne. Dat gebeurde in 2000 toen Yates 41 jaar was.

 

Bron: Nieuwsblad

Rate this post