0496 / 97 25 45 info@trouwfeestdj.be

rugdetail trouwjurk

Een trouwjurk met een mooie rug is dé trend voor 2015

Een trouwjurk met een mooie lage rug, helemaal bloot, bewerkt met prachtig kant of een heel fijn parelmotief. Dat wordt helemaal hot in 2015. Dat is de conclusie nu ik de inkoop voor het komende trouwseizoen heb afgesloten. Bij alle merken kom ik prachtige trouwjurken tegen waar het accent zeker ook op de rug ligt. Ieder merk doet dat natuurlijk op z´n eigen manier. Zo heeft Pronovias stijlvolle slanke kanten trouwjurken met een mooi rugdetailJustin Alexander hele glamorous trouwjurken met hele lage ruggen. Rembo Styling daarentegen maakt juist weer hele losse vintage trouwjurken met een mooie lage rug waarbij je rug gebruikt wordt om de fijne tekening in het kant te accentueren.

 

Een sexy en uitdagende trouwjurk

Ben je op zoek naar een trouwjurk met opvallend en uitdagend accent dan is zo´n rugaccent een hele goede optie. Aan de voorkant van je jurk zien de gasten een mooie bruid, maar draai je jezelf om dan zul je iedereen verrassen. Spectaculair!

 

Rugdetails zelfs lager dan je taille

De diepe ruggen in de trouwjurken zijn er van mooi laag tot extreem laag. Bij extreem laag moet je denken aan zo laag dat de uitsnijding van de rug uitkomt op je stuitje en je zelfs rekening moet houden met de slip die je draagt.
Technisch is het onmogelijk om trouwjurk met een hele lage rug te combineren met een strapless trouwjurk. Je jurk zou anders nooit mooi blijven sluiten aan de voorzijde. Daarom zie je altijd halslijnen met bandjes, kant of een (met kant) gesloten voorkant. De zgn.  sabrina-neckline.

 

Rugdetails in de trouwjurk moeilijker voor grote (cup)maten

De rugdetails zijn prachtig om te zien, maar moeilijker om te dragen als je maten niet perfect zijn. Zo´n hele blote rug maakt het onmogelijk om (corrigerende) lingerie te dragen. Daardoor  is je keuze voor lingerie veel beperkter. Onze ervaring is dat we onder deze jurken met zo´n mooie blote rug het beste werken met plakcups of helemaal niets. Dat is helaas niet voor alle bruiden weggelegd. Daarnaast werken we met filmsterrentape om je een veilig gevoel te geven en te zorgen dat de jurk prachtig blijft aansluiten.
In onze collectie rugdetails hebben we ook modellen met bijvoorbeeld een transparante tule rug met daarop kanten bloemen. Ideaal om het een en ander te camoufleren en daardoor meer geschikt voor de vollere maten.

 


 

 

Rate this post