0496 / 97 25 45 info@trouwfeestdj.be

Jack Hyer wist na zijn eerste afspraakje met Rebecca Strellnauer meteen dat hij ooit met haar wilde trouwen. De Amerikaanse student besloot zijn vele reizen te gebruiken om het beste huwelijksaanzoek ooit voor te bereiden. Vier jaar en 26 landen later heeft hij dan toch, gelukkig, die ‘ja’ te horen gekregen.

Huwelijksaanzoek 4 jaar voorbereid

Tijdens zijn vier jaar durende studie maakte Jack (22) vele reizen en was het koppel daardoor vaak apart.
Om zijn ultieme huwelijksaanzoek voor te bereiden en te laten zien dat waar hij ook was, hij aan Rebecca dacht, besloot Jack in de verschillende landen telkens een stukje van de hit ‘I’m Gonna Be (500 Miles)’ van de Schotse band The Proclaimers op te nemen.
Het eindresultaat is romantisch amateuristisch en laat zien hoe Jack van op een waaier aan locaties (soms) wat onhandig staat te ‘lip-syncen’. Zo was hij onder andere in Cambodja, Israël, China, Griekenland, Frankrijk, Londen en Turkije.
Vorige week studeerden Jack en Rebecca af en vierden ze dit met familie. Het was dé gelegenheid om dit filmpje boven te halen en uiteindelijk kreeg hij dan toch het antwoord waar hij al zo lang op wachtte.
Rate this post