0496 / 97 25 45 info@trouwfeestdj.be

Chad Martin en Lynne Klanbida waren de gelukkige winnaars van een unieke valentijnswedstrijd uitgeschreven door de Ikea in Tempe, Sydney. Hun prijs: een volledig verzorgd trouwfeest in de winkel. Doel van de wedstrijd was om aan te tonen dat een huwelijk niet duur hoeft te zijn, en dat je de mooiste dag van je leven perfect kunt realiseren met betaalbare spullen van de Zweedse meubelgigant.

Het gelukkige koppel mocht 80 vrienden en familieleden uitnodigen en daarbovenop lootte Ikea nog eens 80 Facebook-fans uit om het feest op te luisteren. Chad en Lynne kozen zelf de verlichting, meubels, decoratie en het servies, allemaal recht uit de winkelrekken. De ceremonie vond plaats voor het filiaal, in een speciaal voor de dag gemaakte rotunda, versierd met foto’s van de bruid en bruidegom.

Voor de tortelduifjes was Ikea de perfecte plek om te huwen. ‘We wilden hier trouwen om een heel eenvoudige reden: we houden van Ikea!’ Volgens de bruid heeft de winkelketen zelfs een speciale rol gespeeld in hun relatie: ‘Onze Ikea-bezoekjes hebben ons doorheen de jaren dichter bij elkaar gebracht.’ Aldus Lynne Klanbida op de website van Britse krant The Daily Mail.

Bekijk de foto’s van het huwelijk hier.

Rate this post