0496 / 97 25 45 info@trouwfeestdj.be

Zo nam aanstaande bruid afscheid van echtgenoot die 52 dagen voor huwelijk stierf

Janine en John waren verloofd en zouden trouwen. Beiden keken dan ook enorm uit naar hun huwelijksdag, maar die vond helaas nooit plaats. 52 dagen voor ze elkaar het jawoord zouden geven, kwam John onverwachts te overlijden. Janine probeerde haar verdriet een plaats te geven en nam op indrukwekkende wijze afscheid van de man van haar leven en het huwelijk dat nooit zou voltrokken worden.

Ondanks haar immense smart moest Janine door met haar leven. Ze besloot uiteindelijk om haar bruidsjurk niet weg te doen maar in plaats daarvan het kledingstuk deel te laten worden van een nieuw avontuur als teken van haar wederopstanding. Ze klopte aan bij huwelijksfotograaf Matt Adcock en samen realiseerden ze een beklijvende reportage als eerbetoon aan John en het leven.

Door het huwelijkskleed voor een andere magische gelegenheid te gebruiken, zou Janine een belangrijk hoofdstuk van haar leven kunnen afsluiten en een nieuwe bladzijde inkleuren.

Ze vetrok met Matt naar het Mexicaanse Tulum voor een shoot onder water. Als bruid dook ze de zee in en kwam ze er als een ander mens weer uit. De magnifieke beelden die daar uit voortsproten, hadden één ding gemeen: de boodschap van hoop. Hoe emotioneel de fotoshoot ook was, voor Janine kwam het neer op een wedergeboorte met voor altijd een plaats in haar hart voor John en de moed om weer naar de toekomst te kijken.


Rate this post