0496 / 97 25 45 info@trouwfeestdj.be
Sam De Bruyn (Studio Brussel DJ)

Sam De Bruyn (Studio Brussel DJ)

 

Studio Brussel dj Sam De Bruyn (27) stapt volgende week in het grootste geheim in het huwelijksbootje met z’n grote liefde Wannes. Het koppel kiest voor een intieme plechtigheid. Pottenkijkers zijn niet welkom. “Zo mogen er geen foto’s van het feest op sociale media gepost worden”, weet TV Familie.

Sam verraste vorige zomer vriend en vijand toen hij bekendmaakte dat hij zijn jawoord zou geven aan zijn vriend Wannes, die doctoreert aan de UGent. Voor de presentator zelf was het echter een logische stap, nadat ze eerder samen een huis kochten in Ledeberg. “Ik heb altijd gezegd dat ik wou trouwen”, aldus Sam.

Dat grote feest vindt volgende week plaats, op een geheime locatie. Sam en Wannes willen namelijk geen pottenkijkers. De Studio Brussel DJ verklapte slechts één detail over zijn huwelijk: dat zijn collega en goede vriend Arnout Bracke – de ex van dat andere radiotalent, Eva Daeleman – zijn getuige wordt. “Wannes en ik zijn het over één ding eens: het feest zal iets tussen ons blijven. Dat vind ik wel cool: zo’n intieme plechtigheid, enkel wij, onze familie en onze beste vrienden.”

Dat het een intiem feest wordt, klopt volledig, want enkele genodigden vertelden TV Familie dat de exacte datum, het menu en alle andere details top secret moeten blijven. “Sam en Wannes hebben ons op het hart gedrukt om niets over hun huwelijk te vertellen aan de media. Ze willen in alle privacy genieten van wat de mooiste dag van hun leven moet worden. Op de uitnodiging stond zelfs dat we tijdens het feest geen foto’s mogen nemen om op Facebook of Instagram te posten.”

 

Trouwfeest DJ wenst de StuBru DJ een spetterend trouwfeest toe, en een voorspoedig huwelijk.

 


 

 

Rate this post