0496 / 97 25 45 info@trouwfeestdj.be
Single vrouwen kunnen vanaf nu hun dateterrein verleggen van café naar de supermarkt. De datingtrend uit Amerika zet ook in Europa voet aan wal, waardoor steeds meer vrouwen gericht gaan shoppen, niet alleen voor een pak melk maar ook voor een mogelijke echtgenoot.

Uit het Britse onderzoek blijkt dat zaterdag de populairste dag voor heel wat mannen is om te gaan winkelen, terwijl vrouwen de kalmte van de donderdag verkiezen. 1 op de 5 vindt de supermarkt overigens een goede plaats om een date te vinden, simpelweg omdat er heel wat over een man zijn persoonlijkheid gezegd kan worden door naar zijn aankopen te kopen.

6% van de ondervraagden zegt al wel eens met een man die ze leerden kennen in de supermarkt te hebben gedatet, terwijl 2% er zelfs de ware liefde vond en met de man uit de kaasrayon trouwde. 13% ruilt al eens gsm-nummers uit in de winkel, zonder dat er daarom ook effectief een date moet volgen.

Opvallend genoeg zegt 63% ook nog dat ze meer aangetrokken zijn tot personen die hetzelfde kopen als zij. 13% vond de supermarkt overigens een gemakkelijkere plaats om een praatje te slaan dan op café.

 

She.be, Mieke Geysmans

Rate this post