0496 / 97 25 45 info@trouwfeestdj.be
Trouwfeest Poppy Delevingne met James Cook

Trouwfeest Poppy Delevingne met James Cook

 

Het trouwfeest

Poppy Delevingne, de oudere zus van Cara Delevingne en model voor onder andere Vero Moda en Thomas Sabo, heeft afgelopen weekend het ja-woord gegeven aan James Cook in St. Paul’s Church in Londen samen met haar 17 bruidsmeisjes.

Poppy en James kennen elkaar al sinds 2007 en zijn sinds die tijd onafscheidelijk geweest.

Een kleine greep uit de gastenlijst: Matthew Williamson, Geri Halliwell en Trinny Woodall. Poppy’s BFF Sienna Miller kon helaas niet aanwezig zijn vanwege haar opnames voor de film American Sniper in Los Angeles. Gelukkig doet het kersverse bruidspaar hun huwelijk later dit jaar nog een keer over in Marrakech, maar dan in klein gezelschap.

 

Het trouwkleed

Dat het een stylish wedding zou worden hadden we wel verwacht van de zusjes Delevingne. De bruid droeg een witte custom couture jurk van Chanel, die zij later op de dag transformeerde tot een mini dress om haar dag feestend af te sluiten.

 

Trouwkleed van Poppy en Cara Delevingne

Trouwkleed van Poppy en Cara Delevingne

Poppy was echter niet de enige die schitterde op haar bruiloft, ook zusje en maid of honour Cara kreeg veel aandacht. Het topmodel droeg een crèmekleurige jurk van Chanel, net als haar zus, en maakte graag van de gelegenheid gebruik om haar nieuwste tatoeage in haar nek te showen.

 

 

Rate this post