0496 / 97 25 45 info@trouwfeestdj.be
Huwelijksaanzoek én huwelijk op het vliegtuig!

Huwelijksaanzoek én huwelijk op het vliegtuig!

Huwelijksaanzoek én huwelijk op het vliegtuig

Je vriendin in een vliegtuig naar Rhodos ten huwelijk vragen en nog op diezelfde vlucht trouwen, met alles erop en eraan. Een koppel uit Brugge maakte het mee. Eens aan de grond, konden ze ook meteen beginnen aan hun huwelijksreis.

Het huwelijk is een stunt van touroperator Thomas Cook, die daarvoor enkele maanden via een advertentie al een verliefd koppel zocht. Alexander Serruys (24) reageerde en kreeg enkele weken later plots telefoon. “Na een gesprek van anderhalf uur, waarin ze polsten naar onze relatie, kreeg ik groen licht”, vertelt hij in Het Laatste Nieuws. Thomas Cook bracht alles in orde, zonder dat de kersverse bruid Marieke (20) van iets wist. Alexander koos de ringen, paste zijn kostuum en hield een generale repetitie in een leeg vliegtuig op Zaventem.

Ook Mariekes zus zat in het complot. Zij lokte haar zus in het vliegtuig, zogezegd om te beginnen aan een ‘girls-only vakantie’ in Rhodos. Maar toen Marieke het vliegtuig instapte, zat zowel Alexander en een deel van de familie al achteraan het vliegtuig, verstopt achter een boekje of een stoel.

Twintig minuten na het opstijgen, op tien kilometer hoogte, begon het dan. Alexander nam het bruidsboeket en ging op zijn knieën. De huwelijksceremonie werd meteen op poten gezet: vrienden en familie spelden een witte roos op, het vliegtuig werd versierd en er kwam zelfs een violist aan te pas.

In het hotel in Rhodos volgde dan nog een groot feest. De dag erna begonnen de tortelduifjes aan hun huwelijksreis. Om alles officieel te maken, voorziet Thomas Cook een officieel trouwdocument, dat moet worden ondertekend op de gemeente.

Spijtig voor het Brugse koppel is het huwelijk niet rechtsgeldig en moeten ze het op de grond nog eens over doen. “Het echte feest is normaal voor volgend jaar”, zegt Alexander

Hierbij de video:

 

Trouwfeest DJ wenst het koppel een gelukkig en voorspoedig huwelijk toe.

 

 

Rate this post